Att bli en del av vår satsning innebär att sätta fart på vardagen och associera sig med ambition, effektivitet och medvetenhet.

Racingarenan är en av de får idrottsplatser där supportrar och partners kan träffa idrottarna personligen direkt efter de avslutat ett pass på banan, vilket gör upplevelsen för kunder och inbjudna ännu närmre än någon annan sport. Årligen tar sig nästan 70 000 åskådare till STCC’s evenemang, 480 000 följer tävlingarna i direktsändning på SVT och nästan 50 000 personer ser loppen genom play-tjänster.

Med oss kan ni göra samarbeten som sträcker sig från att vara på plats med backstage-pass och avnjuta teamets buffé för att få en närmare bild av branschen, till att göra en satsning för att associeras mer med oss som team vilket kan inkludera aktiviteter och föreläsningar med Jonas eller utställning av bilen på företaget eller andra event.

Är ni intresserade av att göra en marknadsföringskampanj där bil, förare och mekaniker kläs i ert varumärkes färger och använda oss i reklamfilm, radio eller affischering finns färdiga konceptförslag redo att presenteras.

 

Fyll i namn och kontaktuppgifter så kontaktar Jonas dig.

[contact_form]




Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.